Animatie video laten maken

Het laten maken van een animatie video is niet meer weg te denken in ons moderne tijdperk en wordt veelvuldig ingezet als populair marketingmiddel. In de jaren ‘20 van de vorige eeuw begon het allemaal met een tekenfilm van Mickey Mouse. Een stripfiguur bracht door middel van een visueel beeld een verhaal over op de mens. Naast experts op het gebied van online marketing activiteiten, hebben wij bij Online Infinity specialisten in huis die zich bezig houden met het bedenken en ontwikkelen van bedrijfsanimatie video’s (promotievideo’s). Laat jouw bedrijfsanimatie video maken door Online Infinity en ervaar de voordelen van het inzetten van animatie video marketing.

Wij bieden de mogelijkheid om een animatie video te realiseren die de aandacht opwekt bij de (potentiële) klant. Onze specialisten werken met moderne technieken om een creatieve en originele animatie te maken voor jouw merk of bedrijf. Hierbij wordt een combinatie van animatie, beeld, beweging, geluid en script gehanteerd om jouw verhaal in een 2D video zo sterk mogelijk over te brengen.

Voordelen van een Animatie Bedrijfsfilm

Twijfel je nog om een animatie bedrijfsfilm te laten maken? Online Infinity wil jou graag overtuigen om uiteindelijk toch een animatie bedrijfsfilm te laten maken. Een bedrijfsfilm brengt vele voordelen met zich mee. Online Infinity is in staat om de identiteit van jouw bedrijf op creatieve wijze in een animatie bedrijfsfilm naar voren te laten komen.

  • Boodschap heel simpel overbrengen

  • Brede creativiteitsmogelijkheden

  • Professioneel overkomen

  • Aanzetten tot interactie

  • SEO vriendelijk

Animatie video of bedrijfsfilm afgestemd op jouw budget

Bij Online Infinity kun je tegen lage kosten een animatie video laten ontwerpen. De kosten hangen af van het door jou gekozen pakket. Ons streven is dat onze klanten zelf de mogelijkheid hebben om het budget te bepalen voor hun eigen bedrijfsfilm. Dat is de reden dat wij verschillende pakketten aanbieden. Vraag vandaag nog vrijblijvend meer informatie aan over onze verschillende animatie video pakketten! Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op jouw verzoek.

Prijzen en voorwaarden van een animatie video of een bedrijfsfilm

Na jouw aanvraag, zullen wij je een vragenlijst sturen om een beeld te krijgen van jouw organisatie en wensen. Vervolgens zullen wij aan de slag gaan met het ontwikkelen van een animatie video. Binnen 10 werkdagen ontvang je een eerste versie van de bedrijfsfilm. We bieden je dan de mogelijkheid om eventuele aan- of opmerkingen te geven over de animatie video. Daaropvolgend zullen wij het eindproduct voor jou realiseren.

Online Infinity biedt verschillende animatie video pakketten aan. De pakketten voor het realiseren van een animatie bedrijfsfilm zijn divers en hangen af van verschillende factoren;

  • Wat is de tijdsduur van de animatie video?

  • Wordt het script door jou aangeleverd of wordt dit door ons geschreven?

  • Wilt je een voice-over in de bedrijfsvideo?