Marketing

Logo ontwerpen

Het ontwerpen van een logo is een belangrijk aspect voor jouw organisatie of bedrijf. Vaak is een aansprekend logo het eerste visitekaartje naar de potentiële klant toe. Een uniek en goed doordacht logo ontwerpen kan een bedrijf net dat extra zetje naar de top geven. Bij Online Infinity geven wij onze klant voldoende ruimte voor eigen creativiteit en input. Hierbij houden wij rekening met onze eigen richtlijnen die in het verleden tot gewenste resultaten hebben geleid.

Wil jij een logo laten ontwerpen?

Het laten ontwerpen van een logo is de eerste stap naar online succes voor jouw organisatie of bedrijf. Vervolgens kunnen wij ook een passende huisstijl realiseren voor jouw website/webshop, waardoor je zeker opvalt in jouw branche. Bij Online Infinity kun je tegen scherpe tarieven een logo laten ontwerpen. Hiervoor hebben we verschillende pakketten opgesteld.

In het logo ontwerp kunnen specifieke vormgeving en kleurkeuze ervoor zorgen dat de boodschap van jouw organisatie sterk naar voren komt. Wil jij een uniek logo laten ontwerpen door Online Infinity? De keuze is uitgebreid; van een simpel en strak ontwerp tot een uitgebreid en gedetailleerd design.

logo laten ontwerpen

Webdesign gericht op goed resultaat en de voordelen ervan.

Als webdesign bureau wil Online Infinity zorgen voor optimale resultaten van jouw onderneming. Het uiterlijk van jouw website/webshop bepaalt voor een groot deel het beeld dat bezoekers van jouw bedrijf krijgen wanneer ze voor het eerst jouw website bezoeken. Het is daarom voor ons webdesign bureau, naast de indeling en werking van jouw website/webshop, van groot belang dat de uitstraling en het uiterlijk van jouw website/webshop passend is bij de manier waarop je jouw organisatie wilt presenteren. Ons webdesign bureau kan voor jou een gehele logo  ontwerpen aan de hand van een bestaande website/webshop of huisstijl, maar we kunnen ook een volledig nieuw en fris ontwerp realiseren. Uiteraard zal ons webdesign bureau dit in onderling overleg met jou realiseren

Prijzen en voorwaarden logo laten ontwerpen

Online Infinity biedt verschillende logo pakketten aan. Naar aanleiding van jouw aanvraag, sturen wij je een vragenlijst om een beeld te krijgen van jouw bedrijf of organisatie. Na het retourneren van deze vragenlijst, gaan wij direct aan de slag met het logo ontwerp. Binnen 7 werkdagen ontvang je van ons verschillende schetsen, waaruit je er één kan kiezen die wij verder uit zullen werken. Vervolgens krijg je van ons de mogelijkheid om aan- of opmerkingen te geven m.b.t. design, kleur en lettertype. Bij Online Infinity kun je een logo laten ontwerpen tegen verschillende tarieven. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid een eigen budget te bepalen voor het logo.

Marketing

Prijzen Logo Laten Ontwerpen

Basis Logo
Ontwerp
Aanbieding
€74,-
  • Kwalitatief Logo
  • 2 schetsen
  • 2 revisie rondes
Plus Logo
Ontwerp
€134,-
  • Proffessioneel Logo
  • 4 schetsen
  • 4 revisie rondes
Pro Logo
Ontwerp
€199,-
  • Exclusief Logo
  • 6 schetsen
  • Ongelitmiteerd revisie rondes