Online Security

Tegenwoordig is het van groot belang om een website of webshop te beveiligen. Op verschillende manieren kunnen hackers of cybercriminelen veel schade toebrengen aan jouw onderneming. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan datalekken. Naast dat dit veel financiële schade kan aanrichten, kunnen er ook juridische problemen ontstaan door het schenden van privacy. Het is dus noodzakelijk dat jouw website of webshop vanuit onze expertise goed beveiligd wordt voor eventuele indringers. Je kunt het probleem in eerste instantie beter voorkomen dan in een later stadium genezen. Online Infinity helpt u bij het waarborgen van de security online

Stappenplan Online Security

Wil je jouw bedrijf online goed beveiligen tegen eventuele indringers? Dan ben je bij Online Infinity op het juiste adres. Met ons Online Infinity Security plan kunnen wij voor jouw onderneming de beste methodes en oplossingen implementeren. Onze technische online security experts zullen beoordelen welke methodes het best passend zijn voor jouw onderneming.

Wat zijn de belangrijke punten van Online Security?

Om goed zicht te kunnen krijgen in de Online Security methodes, zullen wij dit in de vorm van vragen voor je opsommen. Er is altijd ruimte voor verbetering.

Bij de Online Security methodes wordt er gekeken naar:

  • Welke beveiligingsmethodes hanteer je nu?

  • Ben je bekend met de 10 OWASP security methode?

  • Heb je eerder problemen ervaren met betrekking tot de beveiliging van jouw website of webshop?

  • Hoe groot is jouw klantenbestand?

Prijzen en Voorwaarden van Online security

De prijzen die wij aanbieden voor Online Security variëren per website of webshop. Hierbij is het van belang om eerst inzicht te hebben in de omvang van de onderneming. Aan de hand van jouw ondernemingsomvang weten wij welke aanpak het best passend is. Op deze manier kunnen wij specifiek per methode of element een berekening maken voor de implementatie. Vanuit dit perspectief kunnen wij een gedetailleerde offerte opstellen.

Wij streven ernaar om jouw bedrijf op een hoger niveau te tillen.

Laten we samen starten aan jouw online succes!