Portfolio

Aantal websites waar wij trots op zijn

MCEU

SEO campagne – Webdesign – Marketing branding campagne

Mceu analyseert en onderzoekt de inhoud van de lading tanks van het tankschip, rekening houdend met de werkelijke temperatuur van de olie. Het verschil tussen de inhoud vóór en na het bunkeren is de exacte hoeveelheid olie die aan het zeeschip wordt geleverd en moet in overeenstemming zijn met de geleverde hoeveelheid zoals vermeld op de BDN. Het bedrijf is een internationale grote speler op het gebied van ”bunkering”.  Wij hebben voor Mceu een complete nieuwe website gebouwd. Hiernaast zijn wij op dit moment bezig met SEO campagne en brandig marketing campagne.

Gk Watches

SEO campagne – Webdesign

Gk watches is een onderdeel van G & Jewels, al meer dan 15 jaar in juweliers branche. Zij bieden de klanten de beste diensten in hun winkel. Naast de juwelier activiteiten, maken zij gebruikte exclusieve horloges ook weer mooi. Zij doen dit met een grote passie, wat zichtbaar is bij hun horloges. Al de horloges zijn inclusief garantie, professioneel gepolijst en gerestaureerd indien nodig. Voor gkwatches hebben wij een nieuwe webshop gebouwd, waarbij zij hun exclusieve horloge’s kunnen verkopen. Op dit moment zijn wij nog steeds met een afgestemde SEO campagne bezig.

Reflexx milieu BV

SEO campagne – SEA Campagne – Webdesign

Vanwege de wijzigingen in wet- en regelgeving, het asbest daken verbod en de aantrekkende economie is eind 2017 Re-Flexx Milieu BV opgericht en besloten om het procescertificaat asbestverwijdering te behalen. Door gebruik te maken van gecertificeerd eigen personeel binnen Re-Flexx hebben we voldoende capaciteit om projecten van groot tot klein uit te voeren en snel te schakelen. Wij hebben voor re-flexx milieu bv een nieuwe frisse website gebouwd. Op dit moment zijn wij nog bezig met het opzetten en monitoren van een SEO en SEA campagne.

Interieurwood

SEO campagne – Webdesign

Door de kennis en enthousiasme voor het houtbewerken en interieuradvies heeft interieurwood inmiddels een mooie start gemaakt voor een gezond en alsmaar groeiende onderneming. Inmiddels is het Interieur Wood team gespecialiseerd in eikenhouten en suar eettafels met stalen onderstel. Naast eettafels vervaardigen zij ook eetkamerbankjes, salontafels en diverse accessoires een prachtige natuurlijke touch te geven. Voor interieurwood hebben wij een complete nieuwe webshop gebouwd. Hiernaast hebben wij voor interieurwood een succesvolle SEO campagne kunnen begeleiden en monitoren met de benodigde topresultaten hiervoor.

Superflora

Webdesign – Website Onderhoud

Het hoofdkantoor van SuperFlora bevindt zich in Nederland, in het hart van de bloemenindustrie. Hier werkt superflora met een grote passie om “colourful connections” te creëren. Dit doen zij met veel enthousiasme en vol passie. Superflora streeft er dan ook altijd naar om de verwachtingen van de klanten te overtreffen. SuperFlora biedt een full-service oplossing voor retailers die het hele jaar door een inspirerend kwalitatief hoogwaardig aanbod in planten en bloemen willen hebben. Wij hebben voor superflora een frisse nieuwe website gebouwd. Hiernaast voeren wij regelmatig het onderhoud van de website uit.

Wingman Montage

Webdesign – SEO campagne

Sinds 2015 meet, levert en plaatst Wingman Montage allerhande glasoplossingen. Met een vast team harde werkers bouwen we inmiddels al jarenlang aan onze kennis en ervaring, waardoor we wel mogen zeggen dat wij dé expert zijn op het gebied van hardglas. Voor Wingman montage hebben wij een complete nieuwe website gebouwd. Hiernaast zijn we op dit moment nog bezig met een succesvolle SEO Campagne.

Woodmeister

Webdesign 

Woodmeister is tot stand gekomen uit de voorliefde van hout en houtbewerking. Door de goede contacten die Woodmeister heeft in verschillende landen konden wij kwaliteit en unieke boomstam bladen en salontafels verkrijgen. Woodmeister besteed veel aandacht aan de inkoop van hout in die landen en gaat persoonlijk daar naar toe om het hout te controleren op hun unieke uitstraling en kwaliteit. Voor Woodmeister hebben wij een complete nieuwe webshop gebouwd. Hiernaast zullen wij zo snel mogelijk starten met het opzetten van een SEO campagne.

The Art of Tattoo

Webdesign

Als je vandaag de dag om je heen kijkt in de grote steden of op het internet zie je een groot aanbod aan tattoo- en piercingshops. Het doel van de The Art of Tatto is om anders te zijn dan andere. Toegankelijkheid, kwaliteit, passie en vernieuwing zijn de drijfveren geweest voor het oprichten van onze shop, The Art of Tattoo (TAT). Voor The Art of Tattoo hebben een complete nieuwe website gebouwd.

Boxspring Plaza

Webdesign 

Boxspring-plaza, levert in Nederland haar eigen boxsprings, matrassen en kussens, onder het label SKP®. Onze hoogwaardige slaapsystemen kunnen compleet worden samengesteld met, nachtkastjes, hockers, bedbanken, TV liften en andere accessoires die in een slaapkamer thuis horen. Al onze producten kenmerken zich door comfort, duurzaamheid, goede prijsstelling en unieke vormgeving.De SKP® producten voldoen aan de laatste trends en technieken. Voor Boxspring Plaza hebben wij een complete nieuwe webshop gebouwd. Hiernaast zijn we op dit moment nog bezig met het opzetten van een SEO campagne.

Natuurlijk Adverteren

Webdesign – SEO campagne

De jonge ondernemer wilden hiervoor uitkomst bieden. Natuurlijkadverteren.nl bestaat al sinds 2012 en is sindsdien dé specialist in duurzame straatreclame van de Benelux. Welke vorm de boodschap ook aanneemt, de methoden die zij gebruiken zijn dezelfde: duurzaam en milieuvriendelijk.Voor Natuurlijk adverteren hebben wij een complete nieuwe website gebouwd. Hiernaast zijn we op dit moment nog bezig met een succesvolle  SEO Campagne.

seo schiedam

Musa Auto

SEO campagne

Musa auto is een autogarage die al sinds 1992 bestaat. Zij bieden verschillende diensten aan voor auto’s. Een van de belangrijkste aspecten is een APK keuring. Voor Musa Auto doen wij op dit moment verschillende werkzaamheden. We op dit moment nog bezig het updaten van de website. Daarnaast zijn we sinds kort gestart met een nieuwe  SEO campagne.

Nagilo

Webdesign – Logo design

Nagilo is een dj die afkomstig uit Rotterdam. Op dit moment is hij bezig met zijn dj carrière. Naast het plaatjes draaien in het weekend is hij ook hiernaast een muziek producer. In de toekomst hoop dat hij internationaal door kan breken. Voor Nagilo hebben wij een complete nieuwe website gebouwd.

Ferna Trade

Webdesign

Fernatrade is een groothandel bedrijf die de verkoopt doet van tuinartikelen in de tuinbouw. Het is een groot e-commerce bedrijf die op dit moment gevestigd is in Duitsland.  Het is op dit moment een grote schakel geworden binnen heel europa. Het is hard groeiende bedrijf binnen hun sector. Voor Fernatrade hebben wij een complete nieuwe webshop gebouwd.