Online security

Onderzoek van het probleem

In eerste instantie gaan wij op zoek naar de kern van het probleem. Malware of een virus is namelijk moeilijk detecteerbaar. Het is daarom van groot belang om het probleem op de website of webshop eerst te definiëren om het vervolgens te kunnen verwijderen. Naar aanleiding van onze analyse zullen wij binnen een rapportage het malware probleem duiden. Voor deze probleemanalyse berekenen wij geen kosten.

Spam Verwijderen en Herstellen

Een virus op je website of in jouw mailbox is tegenwoordig een veelvoorkomend probleem. Wanneer er spam optreedt binnen jouw WordPress website, wil je dit natuurlijk graag snel mogelijk verwijderen. Online Infinity biedt ondersteuning bij het verwijderen van deze spam en zal ervoor zorgen dat deze ook niet meer zal terugkomen. Alvorens wij de oorzaak van de spam kunnen achterhalen, zullen wij eerst uw website scannen op eventuele malware.

Naast het verwijderen van de spam, zorgen we er ook voor dat dergelijke spam niet opnieuw optreedt. Het blijft natuurlijk een lastige opgave om jouw website geheel spamvrij te maken, maar wij zullen er alles aan doen om een goede bescherming voor jouw website te bieden.

Prijzen en Voorwaarden van Online security

Elk virus of malware is verschillend. Voor het verwijderen van virussen en malware hanteren wij een gestructureerd stappenplan, waar ook onze prijzen op zijn gebaseerd. De prijzen variëren naar gelang de verschillende elementen binnen in het stappenplan. Eén van de belangrijkste elementen is de hoeveelheid malware of virussen op jouw website of webshop. Aan de hand van een inventarisatierapportage kunnen wij een exacte prijsberekening opstellen. De prijsberekening start pas na de inventarisatie.
Wil jij vandaag nog je website extra beveiligen? Vraag direct een offerte bij ons aan.

Wij streven ernaar om jouw bedrijf op een hoger niveau te tillen.

Laten we samen starten aan jouw online succes!