Website onderhoud

Website onderhoud

Onderhoud van jouw website/webshop is van essentieel belang om alles optimaal te laten functioneren. Wanneer website onderhoud niet (goed) wordt uitgevoerd, kunnen er diverse conflicten optreden bij de verschillende geïnstalleerde plug-ins. Het is van wezenlijk belang om jouw website onderhoud maandelijks uit te voeren. Technisch onderhoud van een website/webshop wordt vaak als tijdrovend ervaren, denk hierbij aan bijvoorbeeld onderhoud op webservers en DNS servers. Bij Online Infinity hebben we veel ervaring en expertise op het gebied van website onderhoud en zul je niet voor verrassende kosten komen te staan. Wij bieden drie verschillende onderhoudscontracten aan.

Onderhoud Uitzonderingen

Het verhelpen van technische problemen valt niet binnen deze contracten. Online Infinity is echter wel in staat om deze problemen voor jou op te lossen. Hiervoor berekenen wij een uurtarief van €60,-.

Afhankelijk van het door jouw gekozen onderhoudspakket, kun je gebruik maken van extra ondersteuning tijdens kantoortijden. De kantoortijden van Online Infinity zijn van 8:30u tot 17:30u. Ervaar je problemen buiten deze kantoortijden en heb je direct ondersteuning nodig? Ook dan zij wij u graag van dienst! Voor onze 24/7 uur dienst rekenen we een uurtarief van €80,-.

Het verhelpen van technische problemen valt niet binnen deze contracten. Online Infinity is echter wel in staat om deze problemen voor jou op te lossen. Hiervoor berekenen wij een uurtarief van €60,-.

Marketing

Prijzen en voorwaarden voor website onderhoud.

Online Infinity biedt drie verschillende onderhoudspakketten aan. Deze abonnementen variëren in prijs op basis van de inhoud van het pakket. De belangrijkste elementen staan vermeld in de pakketomschrijvingen. De contractduur voor een pakket bestaat uit een kalenderjaar.

Bij Online Infinity kun je kiezen voor een goedkoop onderhoudspakket of een wat duurdere variant. Wij streven ernaar dat onze klanten zelf de mogelijkheid hebben om een eigen budget te bepalen voor hun onderhoudspakket. Jij bepaalt zelf welk contract je kiest, waarbij wij het 2-jarig contract tegen een gunstiger tarief kunnen aanbieden. In onderstaande prijstabel kun je de contractduur selecteren, waardoor de prijzen zullen veranderen per abonnement. De maandelijkse abonnementskosten zullen, na jouw goedkeuring, via automatische incasso, worden geïncasseerd.

Abonnement Prijzen

Basis Onderhoud
Pakket
Aanbieding
€64,-p/m
  • Updates Wordpress