SEA ( Zoekmachine Adverteren)

Google Adwords Campagne

Met zoekmachine adverteren (SEA) kun je op korte termijn heel gericht jouw doelgroep bereiken. Dat je in Google per klik kunt adverteren, weet je ongetwijfeld al. Bij google adwords wordt een dagelijks bestedingsbudget gevraagd. Dit bestedingsbudget kan je als bedrijf zelf instellen. Aan de hand van dit budget en de kosten van de advertentie per klik worden jouw advertenties de gehele dag vertoond. Maar je kunt ook zichtbaar worden via zogenaamde display netwerken en Google Shopping. Dit leidt tot synergie op twee niveaus: enerzijds wordt op relevante websites jouw doelgroep bereikt om behoefte op te wekken en anderzijds is jouw website in zoekmachines goed vindbaar om de behoeften te vervullen en conversie te genereren. Kortom: door middel van zoekmachine adverteren wordt jouw doelgroep de hele dag bereikt.

Wil jij je Google AdWords uitbesteden aan een AdWords bureau?

Als een ondernemer is het voor de hand liggend dat je weinig tijd hebt voor het opzetten van een Google AdWords campagne. Het opzetten van een Google AdWords campagne kun je dan uitbesteden aan een AdWords bureau. Online infinity is hiervoor het geschikte AdWords bureau. Met het uitbesteden van een Google AdWords campagne aan Online Infinity kunnen onze AdWords specialisten ervoor zorgen dat jij direct meer bezoekers genereert op jouw website. Onze AdWords specialisten hebben alle relevante en actuele kennis en vaardigen om jouw campagne optimaal te begeleiden. Je Google AdWords campagne uitbesteden aan Online Infinity zal ervoor zorgen dat jij met de AdWords campagnes maximale conversie zal bereiken.

Stappenplan zoekmachine adverteren (SEA)

Is jouw bedrijf snel op zoek naar nieuwe potentiële klanten? Dan is de methode zoekmachine adverteren de beste optie hiervoor. Je wilt dit natuurlijke met de hoogst haalbare rendement doen. Wij hebben online marketeers die al jarenlang ervaring hebben in het goed opzetten en monitoren van advertentiecampagnes binnen de zoekmachine Google.

Wat zijn de Voordelen van een Adwords campagne?

Om inzicht te krijgen in een lopende Google AdWords campagne, zal onze Google AdWords specialist een scan uitvoeren op diverse relevante punten. Er is vaak veel ruimte voor verbetering. Bij een Google AdWords scan zal worden gekeken naar de volgende vragen:

  • Worden alle mogelijkheden van mobiel adverteren via Google AdWords benut?

  • Kan er worden bespaard op bepaalde zoektermen?

  • Worden de advertenties op de juiste momenten weergegeven?

  • Wat is de groeipotentie om  Google AdWords uit te besteden?

De voorwaarden en de prijzen van een Adwords Campagne.

Bij Online Infinity kan je Google AdWords uitbesteden en hiervoor bieden wij vier verschillende SEA pakketten aan. Deze abonnementen variëren in prijs op basis van de inhoud van het pakket. De belangrijkste elementen zijn het aantal campagnes, advertentiegroepen, advertenties en zoekwoorden. De contractduur zal uit een half of een heel kalenderjaar bestaan. De reden hiervoor is dat AdWords Campagnes tot enkele weken of maanden kunnen duren om er optimaal rendement uit te kunnen halen. In tegenstelling tot andere aanbieders, vragen wij geen extra kosten voor het opzetten en inrichten van de campagnes. Jij bepaalt zelf welk contract je kiest, waarbij wij het 1-jarig contract tegen een gunstiger tarief kunnen aanbieden. In onderstaande prijstabel kun je de contractduur selecteren, waardoor de prijzen zullen veranderen per abonnement. De maandelijkse abonnementskosten zullen, na jouw goedkeuring, via automatische incasso worden betaald.