Wat is Zoekmachine optimalisatie SEO ?

SEO staat voor Search Engine Optimalisation, oftewel zoekmachine optimalisatie. Dit is een manier om meer bezoekers naar jouw website te genereren. De website wordt geoptimaliseerd, waardoor deze beter vindbaar wordt in Google. Het is geen gemakkelijke opgave om een toppositie voor jouw zoekterm te kunnen behalen in de zoekmachine, zonder dat je zoekmachine optimalisatie juist toepast. De SEO expert van Online Infinity kan jou echter helpen om deze doelstelling te bereiken. Gedurende het optimalisering proces zal je na enkele weken of maanden resultaten kunnen zien in de classificatie van de zoekwoorden. Dit is echter tijd gerelateerd en afhankelijk van de concurrentie binnen jouw branche. Door jouw website met behulp van relevante zoektermen te optimaliseren, zorgt Online Infinity voor een toppositie in de zoekmachine. Zoekmachine optimalisatie kan van een grote belang zijn voor jouw organisatie.

Voorbeelden SEO Cases 

Natuurlijk Adverteren.nl

Reclame bureau

 • In totaal 9  keywords met een pagina 1 Positie !

 • Gemiddeld 1000 bezoekers per maand met SEO

 • 580% meer SEO verkeer in 1 jaar tijd.

seo schiedam

Interieurwood.nl

Webshop boomstamtafels

 • In totaal 7  keywords met een pagina 1 Positie !
 • 400 bezoekers p/m extra binnen 4 maanden

 • 580% meer SEO verkeer in 1 jaar tijd.

Overgang.info

Webshop E-books & Supplementen

 • In totaal 21  keywords met een pagina 1 Positie!
 • Gemiddeld 3100 bezoekers per maand met SEO
 • 880% meer SEO verkeer in 1 jaar tijd.

Stappenplan voor zoekmachine optimalisatie 

Waarom heb je een SEO bureau nodig voor Google?

Op de eerste plaats is een SEO bureau gespecialiseerd in het opzetten en begeleiden van online marketing campagnes. Het zou jammer zijn als jouw bedrijf of organisatie niet binnen de hoogste zoekresultaten van Google naar voren komt. Het samenwerken met een zoekmachine marketing bureau kan leiden tot het gewenste resultaat. Onze SEO specialisten hebben veel ervaring om jouw bedrijf in de zoekresultaten van Google een toppositie te laten bereiken. Het maakt niet uit in welke branche je werkzaam bent om jouw bedrijf of organisatie hoog te laten scoren binnen de zoekresultaten van Google. Ons SEO bureau kan je hierbij ondersteunen. De specialisten van ons SEO bureau kunnen deze toppositie in Google voor u realiseren, waardoor het aantal bezoekers op jouw website/webshop zal stijgen.

Gratis Quick scan SEO

 • Uitgebreide rapportage van 14 pagina’s met een overzicht van verbeterpunten

 • Kansberekening voor de snelle optimalisering van jouw website

 • Technische aanpassingsaspecten voor een hogere conversie op jouw website

DE VOORDELEN VAN ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

seo scan

Wil jij je SEO uitbesteden aan onze SEO specialisten?

Voor een onderneming is het belangrijk dat je SEO kunt uitbesteden. De SEO specialisten van Online Infinity zorgen ervoor dat u het maximale rendement uit Google haalt. Onze SEO specialisten hebben ruime ervaring en kennis om jouw bedrijf of organisatie op succesvolle wijze hoger te laten scoren binnen de zoekresultaten van Google. Mocht je nog twijfelen om je SEO uit te besteden, dan hopen wij dat je nu overtuigd bent van onze kwaliteiten en kennis. Mocht je nog vragen hebben over zoekmachine optimalisatie neem dan direct contact op met onze SEO specialist.

Prijzen SEO abonnementen

Plus SEO

Vanaf €349,- p/m

Zoekwoorden onderzoek
Maximaal 1 landingspagina
Geschikt voor lage concurrentie
Concurrentie onderzoek
Eigen ranking dashboard
Garantie op 2 top 20 positie
Technische website optimalisatie

Pro SEO

Vanaf €649,- p/m

Zoekwoorden onderzoek
Maximaal 2 landingspagina
Geschikt voor midden concurrentie
Concurrentie onderzoek
Eigen ranking dashboard
Garantie op 2 top 10 positie
Technische website optimalisatie

Premium SEO

Vanaf €1199,- p/m

Zoekwoorden onderzoek
Aantal landingspagina in overleg
Geschikt voor hoge concurrentie
Speciaal maatwerk
Concurrentie onderzoek
Eigen ranking dashboard
Technische website optimalisatie

De voorwaarden en de prijzen van SEO(zoekmachine optimalisatie) abonnement.

Online Infinity biedt vier verschillende SEO (zoekmachine optimalisatie) abonnementen aan. Deze abonnementen variëren in prijs aan de hand van de verschillende elementen binnen elk SEO abonnement. Eén van de belangrijkste elementen betreft het aantal zoekwoorden per maand. Je hebt de keuze uit een één- of tweejarig contract, waarbij het tweejarig contract per maand het voordeligst is. In de prijstabel hieronder kun je de contractjaren selecteren waardoor de prijzen zullen veranderen per SEO (zoekmachine optimalisatie) abonnement. De maandelijkse abonnementskosten zullen, na jouw goedkeuring, via automatische incasso worden geïncasseerd.

Seo scan & Seo check