Cases

Directkozijnen

Website, SEO

Direct Kozijnen is een bedrijf gevestigd in Rotterdam. Het bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van kozijnen in verschillen soorten en maten. In het afgelopen jaar is het bedrijf gigantisch gegroeid en is inmiddels een grote speler in de kozijnenbranche.

Enkele jaren geleden is onze samenwerking gestart met Direct Kozijnen. De wensen van het bedrijf was om meer offerte aanvragen te ontvangen via de website. De aanvragen hiervoor waren voornamelijk vanuit offline marketing.

Voor Direct Kozijnen hebben wij verschillende strategieën toegepast om het bedrijf beter te laten scoren in Google. Het belangrijkste zoekwoord was uiteraard “Kozijnen Rotterdam”. Naast de SEO campagne had Google Mijn Bedrijf ook een lokale prioriteit.

Naast een top 2 positionering in de organische resultaten heeft het bedrijf  bijna altijd een nummer 1 positie met Google Mijn Bedrijf. Op dit moment krijgt Direct Kozijnen 75% van zijn aanvragen via de organische resultaten binnen.

Next Chapter

SEO, SEA

NextChapter is een influencer agency die gevestigd is in België. Zij hebben tientallen influencers onder hun contract staan. Deze influencers worden voor allerlei online campagnes bij diverse bedrijven ingezet. Deze influencer-campagnes bestaan voornamelijk uit Instagram en TikTok

NextChapter had een duidelijke wens, namelijk de verbetering in de online vindbaarheid in de zoekmachine Google. De wensen van Nextchapter waren om op een organische manier (SEO) en via de advertentie gedeelte (SEA) bovenaan in Google te staan.

Tijdens de implementaties van beide campagnes hebben we onze focus extra gelegd op het feit dat NextChapter in België gevestigd is, maar in Nederland ook een grotere afzetmarkt wenste. Dit was voor ons een leuke uitdaging die wij konden behalen.

Beide campagnes verlopen goed, in België hebben we al topposities bereikt met de organische resultaten. In Nederland naderen we nu de topposities, omdat in Nederland de concurrentie een stuk hoger ligt. Voor de Google Ads campagnes zijn we constant aan het sleutelen voor de laagst mogelijke CPC.

Sky Liberty

Website, SEO, SEA, Socials

Sky Liberty is een callcenter dat gespecialiseerd is in het verkopen van verschillende soorten salespakketten. De samenwerking met Sky Liberty is aan het begin van dit jaar begonnen. Het is een jong en dynamisch bedrijf dat de laatste jaren exponentieel gegroeid is.

Sky Liberty had verschillende wensen. Eén van de belangrijkste wensen was het maken van een maatwerk website om zoveel mogelijk aanmeldingen binnen te krijgen. De online campagnes bestonden uit social media en google ads.

Om een betere uitstraling te krijgen naar de buitenwereld, zijn wij intern eerst begonnen met de rebranding van het logo en de huisstijl. Na de definitieve rebranding, hebben we eerst een concept design ontwikkelt om vervolgens de definitieve website te kunnen bouwen.

Sky Liberty campagnes presteren momenteel uitstekend. Als we alleen al kijken naar het aantal aanmeldingen per maand en de honderden gemiddelde bezoekers per dag. Het is voor elke campagne monitoren en bijschakelen naar de wensen van de klant.

GKWatches

SEA, SEO, Website

GK Watches is een juwelier gespecialiseerd in exclusieve horloges. Het bedrijf was voornamelijk actief op gebied van offline marketing. Na onze kennismaking is de transitie naar online in gang gezet.

GK Watches had behoefte aan een nieuwe webshop. de nieuwe online marketingstrategie had als leidraad de nieuwe webshop. Daarnaast had GK Watches behoefte aan een consistente toestroom van bezoekers via SEO & SEA campagnes.

De regelmatige communicatie heeft ervoor gezorgd dat elk proces goed in kaart werd gebracht.  Voor een betere online verkoop, zijn de SEO en SEA campagnes optimaal afgesteld voor de nieuwe webshop van GK Watches.

Organisch hebben wij top posities geboekt met zoekwoorden zoals “Rolex verkoop”. De meeste zoekwoorden die gekoppeld zijn aan de SEO-campagne hebben een positionering binnen de top 3.

Restaurant Bellezza

Website, Socials

Restaurant Bellezza is een nieuw concept restaurant dat gevestigd is op de Wallen in Amsterdam. Sterrenchef Arturo Dalhuisen neemt bezoekers 140 minuten lang mee in een belevenis waarbij je verschillende intense smaken ervaart. Dineren bij Bellezza is eten en drinken op hoog niveau.

De wensen van de heren van Bellezza is het volgende: een complete rebranding, sociale media campagne, SEO en SEA campagne. Voor de maatwerk website was het belangrijk om een timeline te creëren zodat de belevenis in het restaurant word overgebracht op de website.

Rebranding was de eerste stap die wij hebben ondernomen, daarna zijn we gestart met het bouwen van een maatwerk website. Na het afronden van de website  konden onze online marketeers starten met het implementeren van onze diverse marketingcampagnes.

De website is een unieke maatwerk website die speciaal ontworpen is voor Bellezza. We hebben hier veel bezoekers naartoe kunnen leiden via onze online mediakanalen. Ook is de conversie sinds de implementatie sterk toegenomen vanuit onze SEO en SEA strategieën.

Sajoer

Website, Beheer

Sajoer is een healthy juice bar die gevestigd is in Rotterdam. Zij hebben meerdere locaties in Rotterdam Centrum en zijn bekend van hun heerlijke sapjes. Daarnaast zijn açai bowls hun specialiteit. Er wordt vaker dan eens gezegd dat deze de beste van het land zijn.

De wens van Sajoer was om hun fysieke winkels uit te breiden naar de online wereld. Zij wilden een op maat afgestelde webshop die hun wensen kon verwezenlijken. Dit hebben wij voor hun gerealiseerd en tevens het beheer van de webshop overgenomen.

Tijdens het bouwen van de nieuwe website, was de afrekenpagina van de webshop erg complex. Op deze pagina hebben wij een volledige maatwerk check out gecreëerd. Hierbij hebben wij specifieke vragen en een datumprikker afgesteld.

De functionaliteit van de afrekenpagina werkt nu uitstekend. Mensen binnen een straal van 10 km kunnen een bestelling plaatsen en een selectie maken binnen de dagen dat Sajoer bezorgt. Momenteel doen wij ook het volledige beheer van de website.

Highscore

Socials, SEO, SEA

Highscore is een gamehal gevestigd in Waalwijk met als wens het verhogen hun conversie. Ook hebben wij hun website in beheer en nemen wij alle taken op met betrekking tot het uitbreiden van de functionaliteiten.

Highscore wilde graag ervoor zorgen dat zij meer klanten konden aantrekken door nieuwe marketing-campagnes. Daarnaast zijn er custom functionaliteiten voor de automatisering binnen de website en gamehal.

Tijdens het proces hebben wij extra aandacht besteed aan het bezorgen van duidelijke campagnes die kunnen bijdragen aan het verhogen van het aantal bezoekers. Ook hebben wij nauw gezeten met de eigenaren om de interne systemen te optimaliseren en knelpunten weg te werken.

Onze marketing campagnes hebben als resultaat ernaar geleid dat het aantal bezoekers en de scope van het bedrijf aanzienlijk is gegroeid. Tot op heden zijn wij nog steeds bezig met het optimaliseren van de website en toekomstige strategieën voor de positionering van het bedrijf.

1714

Website, SEO, SEA

1714 Drinks & Bites is een restaurant met een prachtige locatie in de grachten van Schiedam. Het is een culinair restaurant met heerlijke cocktails en gerechten. Graag wilden ze met ons een samenwerking aangaan voor een rebranding.

De wensen van 1714 waren een compleet nieuwe website en betere vindbaarheid in Google. In combinatie met een mooie huisstijl die doorgevoerd moest worden op de nieuwe website en met nieuwe afgestelde campagnes was 1714 er klaar voor.

Tijdens het bouwen van de website was het belangrijk om de gerechten goed naar voren te laten komen. 1714 had daarbij een huisstijl die perfect moest overkomen op de website. Daarnaast was de website Google ready klaargezet.

De resultaten spreken voor zich, een mooie website met perfecte foto’s. De gerechten komen perfect naar voren en je wil er het liefst direct dineren. De aantal bezoekers zijn met 45% gestegen. Momenteel heeft 1714 in Google meerdere top resultaten.

Greenhouse

Website, Beheer, SEO

Greenhouse Secretfarmers is een coffeeshop gevestigd in Den Haag. Recent zijn ze verkozen tot de beste coffeeshop in Nederland voor de Jack Herer cup. Graag willen ze hun passie binnen hun branche via online marketing beter in kaart brengen. Ook willen ze hiermee graag een geheel nieuwe indruk geven aan de branche.

Het bedrijf is recent een nieuwe koers op gevaren, waarbij de fundamentele doelen van het bedrijf zijn verschoven. Vanuit de klant is de wens gekomen om de online marketing van het bedrijf te verbeteren, waarbij er ook is gekozen voor een maatwerk website waarin zij hun nieuwe koers kunnen uitstippelen.

Voor het verbeteren van de online marketing, zijn wij als eerste begonnen met het opleveren van een nieuwe website. Hier hebben we gekeken naar wat precies de doelstellingen zijn van het bedrijf. Omdat wij natuurlijk conversie-gericht focussen, willen we natuurlijk ook een nieuwe standaard brengen binnen de branche waar het bedrijf met trots achter kan staan.

Het resultaat is een op maatwerk gemaakte website die zowel in design als doel overeenkomen met de visie van de klant. Hierbij speelt de ‘know-how’ van het bedrijf met betrekking tot hun product een enorme rol. Ook op SEO vlak boeken wij organische resultaten die ervoor zorgen dat klanten in Den Haag terecht komen bij Greenhouse Secretfarmers.

Wingman Montage

Website, Beheer, SEO, SEA

De samenwerking met Wingman Montage is enkele jaren geleden begonnen. Het is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van speciaal glas. Zij plaatsen glazen voor unieke gebouwen.

Wingman Montage had enkele jaren geleden maar één wens, namelijk de online vindbaarheid verbeteren en het lanceren van een nieuwe website. Wingman Montage was tot enkele jaren geleden online helemaal niet zichtbaar.

Om de online vindbaarheid van Wingman Montage te kunnen verbeteren hebben we eerst een website voor ze ontwikkeld. Vanaf het moment dat de website was afgerond, zijn we aan de start gegaan met de SEO campagnes. Inmiddels zijn we ook gestart met een SEA campagne.

De SEO resultaten zijn momenteel uitstekend te noemen, wij hebben namelijk meerdere topposities bereikt. De online aanvragen zijn met 75% gestegen. De conversies lopen precies naar de wensen van de klant. Daarnaast zijn we ook recent gestart met een SEA campagne om meer bezoekers te kunnen genereren.

VDGboekhouding

SEO, SEA

VDGBoekhouding is een administratiekantoor dat gevestigd is in Vlaardingen. Het bedrijf biedt verschillende financiële diensten aan zoals salarisadministratie of de volledige boekhouding van een MKB.

VDGboekhouding is vorig jaar bij ons begonnen om meer bezoekers te trekken naar hun website. Uiteindelijk hebben wij bij VDG gekozen voor een SEO-campagne om organisch meer bezoekers te kunnen werven.

Tijdens het proces hebben wij de focus gelegd op verschillende randsteden vanuit Vlaardingen. Hiervoor hebben wij verschillende landingspagina’s aangemaakt. Deze pagina’s hebben we SEO technisch ready gezet, zodat hierop kan worden geadverteerd vanuit Google.

De SEO resultaten zijn momenteel uitstekend, wij hebben namelijk meerdere topposities bereikt. De online aanvragen zijn met 55% gestegen. De conversies lopen precies naar wensen. Ook hebben we een nummer 1 positie op Google Mijn Bedrijf.

The Art of Tattoo

Website, Beheer, SEO, SEA

The Art of Tattoo is een tattooshop die gevestigd is in Gouda. Zij hebben een unieke locatie op het Goudse centraal station. Het pand is volledig strak en modern afgewerkt. Dit biedt een unieke klantervaring.

De twee wensen van The Art Of Tattoo zijn het hebben van een betere positionering en een nieuwe website.  De voornamelijke focus lag binnen een straal van 25 kilometer van Gouda Centraal Station.

Na de oplevering van de nieuwe website konden wij focussen op het volgende fase.  In deze fase konden we starten aan de optimaliseringen van SEO campagnes en locale targeting met google mijn bedrijf.

Het resultaat is uiteindelijk een mooie website, met een nummer 1 positie in google mijn bedrijf . Daarnaast heeft The Art of Tattoo met verschillende zoektermen organisch nummer 1 positionering in Google.

Kennismaking

Direct Kozijnen is een bedrijf gevestigd in Rotterdam. Het bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van kozijnen in verschillen soorten en maten. In het afgelopen jaar is het bedrijf gigantisch gegroeid en is inmiddels een grote speler in de kozijnenbranche.

Wensen

Enkele jaren geleden is onze samenwerking gestart met Direct Kozijnen. De wensen van het bedrijf was om meer offerte aanvragen te ontvangen via de website. De aanvragen hiervoor waren voornamelijk vanuit offline marketing.

Proces

Voor Direct Kozijnen hebben wij verschillende strategieën toegepast om het bedrijf beter te laten scoren in Google. Het belangrijkste zoekwoord was uiteraard “Kozijnen Rotterdam”. Naast de SEO campagne had Google Mijn Bedrijf ook een lokale prioriteit.

Resultaat

Naast een top 2 positionering in de organische resultaten heeft het bedrijf  bijna altijd een nummer 1 positie met Google Mijn Bedrijf . Op dit moment krijgt Direct Kozijnen 75% van zijn aanvragen via de organische resultaten binnen.

Directkozijnen Website, Beheer, SEO

Next Chapter Website, SEO, SEA

Kennismaking

NextChapter is een influencer agency die gevestigd is in België. Zij hebben tientallen influencers onder hun contract staan. Deze influencers worden voor allerlei online campagnes bij diverse bedrijven ingezet. Deze influencer-campagnes bestaan voornamelijk uit Instagram en TikTok.

Wensen

NextChapter had een duidelijke wens, namelijk de verbetering in de online vindbaarheid in de zoekmachine Google. De wensen van Nextchapter waren om op een organische manier (SEO) en via de advertentie gedeelte (SEA) bovenaan in Google te staan

Proces

Tijdens de implementaties van beide campagnes hebben we onze focus extra gelegd op het feit dat NextChapter in België gevestigd is, maar in Nederland ook een grotere afzetmarkt wenste. Dit was voor ons een leuke uitdaging die wij konden behalen.

Resultaat

Beide campagnes verlopen goed, in België hebben we al topposities bereikt met de organische resultaten. In Nederland naderen we nu de topposities, omdat in Nederland de concurrentie een stuk hoger ligt. Voor de Google Ads campagnes zijn we constant aan het sleutelen voor de laagst mogelijke CPC.

Kennismaking

Sky Liberty is een callcenter dat gespecialiseerd is in het verkopen van verschillende soorten salespakketten. De samenwerking met Sky Liberty is aan het begin van dit jaar begonnen. Het is een jong en dynamisch bedrijf dat de laatste jaren exponentieel gegroeid is.

Wensen

Sky Liberty had verschillende wensen. Eén van de belangrijkste wensen was het maken van een maatwerk website om zoveel mogelijk aanmeldingen binnen te krijgen. De online campagnes bestonden uit social media en google ads.

Proces

Om een betere uitstraling te krijgen naar de buitenwereld, zijn wij intern eerst begonnen met de rebranding van het logo en de huisstijl. Na de definitieve rebranding, hebben we eerst een concept design ontwikkelt om vervolgens de definitieve website te kunnen bouwen.

Resultaat

Sky Liberty campagnes presteren momenteel uitstekend. Als we alleen al kijken naar het aantal aanmeldingen per maand en de honderden gemiddelde bezoekers per dag. Het is voor elke campagne monitoren en bijschakelen naar de wensen van de klant.

Sky Liberty Website, Socials, SEA, SEO

GKWatches Website, SEO, SEA

Kennismaking

GK Watches is een juwelier gespecialiseerd in exclusieve horloges. Het bedrijf was voornamelijk actief op gebied van offline marketing. Na onze kennismaking is de transitie naar online in gang gezet.

Wensen

GK Watches had behoefte aan een nieuwe webshop. de nieuwe online marketingstrategie had als leidraad de nieuwe webshop. Daarnaast had GK Watches behoefte aan een consistente toestroom van bezoekers via SEO & SEA campagnes.

Proces

De regelmatige communicatie heeft ervoor gezorgd dat elk proces goed in kaart werd gebracht.  Voor een betere online verkoop, zijn de SEO en SEA campagnes optimaal afgesteld voor de nieuwe webshop van GK Watches.

Resultaat

Organisch hebben wij top posities geboekt met zoekwoorden zoals “Rolex verkoop”. De meeste zoekwoorden die gekoppeld zijn aan de SEO-campagne hebben een positionering binnen de top 3.

Kennismaking

Restaurant Bellezza is een nieuw concept restaurant dat gevestigd is op de Wallen in Amsterdam. Sterrenchef Arturo Dalhuisen neemt bezoekers 140 minuten lang mee in een belevenis waarbij je verschillende intense smaken ervaart. Dineren bij Bellezza is eten en drinken op hoog niveau.

Wensen

De wensen van de heren van Bellezza is het volgende: een complete rebranding, sociale media campagne, SEO en SEA campagne. Voor de maatwerk website was het belangrijk om een timeline te creëren zodat de belevenis in het restaurant word overgebracht op de website.

Proces

Rebranding was de eerste stap die wij hebben ondernomen, daarna zijn we gestart met het bouwen van een maatwerk website. Na het afronden van de website  konden onze online marketeers starten met het implementeren van onze diverse marketingcampagnes.

Resultaat

De website is een unieke maatwerk website die speciaal ontworpen is voor Bellezza. We hebben hier veel bezoekers naartoe kunnen leiden via onze online mediakanalen. Ook is de conversie sinds de implementatie sterk toegenomen vanuit onze SEO en SEA strategieën.

Bellezza Website, Socials, SEO, SEA

Sajoer Website, Beheer, SEA

Kennismaking

Sajoer is een healthy juice bar die gevestigd is in Rotterdam. Zij hebben meerdere locaties in Rotterdam Centrum en zijn bekend van hun heerlijke sapjes. Daarnaast zijn açai bowls hun specialiteit. Er wordt vaker dan eens gezegd dat deze de beste van het land zijn.

Wensen

De wens van Sajoer was om hun fysieke winkels uit te breiden naar de online wereld. Zij wilden een op maat afgestelde webshop die hun wensen kon verwezenlijken. Dit hebben wij voor hun gerealiseerd en tevens het beheer van de webshop overgenomen.

Proces

Tijdens het bouwen van de nieuwe website, was de afrekenpagina van de webshop erg complex. Op deze pagina hebben wij een volledige maatwerk check out gecreëerd. Hierbij hebben wij specifieke vragen en een datumprikker afgesteld.

Resultaat

De functionaliteit van de afrekenpagina werkt nu uitstekend. Mensen binnen een straal van 10 km kunnen een bestelling plaatsen en een selectie maken binnen de dagen dat Sajoer bezorgt. Momenteel doen wij ook het volledige beheer van de website.

Kennismaking

Highscore is een gamehal gevestigd in Waalwijk met als wens het verhogen hun conversie. Ook hebben wij hun website in beheer en nemen wij alle taken op met betrekking tot het uitbreiden van de functionaliteiten.

Wensen

Highscore wilde graag ervoor zorgen dat zij meer klanten konden aantrekken door nieuwe marketing-campagnes. Daarnaast zijn er custom functionaliteiten voor de automatisering binnen de website en gamehal.

Proces

Tijdens het proces hebben wij extra aandacht besteed aan het bezorgen van duidelijke campagnes die kunnen bijdragen aan het verhogen van het aantal bezoekers. Ook hebben wij nauw gezeten met de eigenaren om de interne systemen te optimaliseren en knelpunten weg te werken.

Resultaat

Onze marketing campagnes hebben als resultaat ernaar geleid dat het aantal bezoekers en de scope van het bedrijf aanzienlijk is gegroeid. Tot op heden zijn wij nog steeds bezig met het optimaliseren van de website en toekomstige strategieën voor de positionering van het bedrijf.

High Score Website, Socials, Beheer, SEO

1714 Socials, SEO, SEA

Kennismaking

1714 Drinks & Bites is een restaurant met een prachtige locatie in de grachten van Schiedam. Het is een culinair restaurant met heerlijke cocktails en gerechten. Graag wilden ze met ons een samenwerking aangaan voor een rebranding.

Wensen

De wensen van 1714 waren een compleet nieuwe website en betere vindbaarheid in Google. In combinatie met een mooie huisstijl die doorgevoerd moest worden op de nieuwe website en met nieuwe afgestelde campagnes was 1714 er klaar voor.

Proces

Tijdens het bouwen van de website was het belangrijk om de gerechten goed naar voren te laten komen. 1714 had daarbij een huisstijl die perfect moest overkomen op de website. Daarnaast was de website Google ready klaargezet.

Resultaat

De resultaten spreken voor zich, een mooie website met perfecte foto’s. De gerechten komen perfect naar voren en je wil er het liefst direct dineren. De aantal bezoekers zijn met 45% gestegen. Momenteel heeft 1714 in Google meerdere top resultaten.

Kennismaking

Greenhouse Secretfarmers is een coffeeshop gevestigd in Den Haag. Recent zijn ze verkozen tot de beste coffeeshop in Nederland voor de Jack Herer cup. Graag willen ze hun passie binnen hun branche via online marketing beter in kaart brengen. Ook willen ze hiermee graag een  geheel nieuwe indruk geven aan de branche.

Wensen

Het bedrijf is recent een nieuwe koers op gevaren, waarbij de fundamentele doelen van het bedrijf zijn verschoven. Vanuit de klant is de wens gekomen om de online marketing van het bedrijf te verbeteren, waarbij er ook is gekozen voor een maatwerk website waarin zij hun nieuwe koers kunnen uitstippelen.

Proces

Voor het verbeteren van de online marketing, zijn wij als eerste begonnen met het opleveren van een nieuwe website. Hier hebben we gekeken naar wat precies de doelstellingen zijn van het bedrijf. Omdat wij natuurlijk conversie-gericht focussen, willen we natuurlijk ook een nieuwe standaard brengen binnen de branche waar het bedrijf met trots achter kan staan.

Resultaat

Het resultaat is een op maatwerk gemaakte website die zowel in design als doel overeenkomen met de visie van de klant. Hierbij speelt de ‘know-how’ van het bedrijf met betrekking tot hun product een enorme rol. Ook op SEO vlak boeken wij organische resultaten die ervoor zorgen dat klanten in Den Haag terecht komen bij Greenhouse Secretfarmers.

Greenhouse Secretfarmers Website, Beheer, SEO

Wingman Montage Website, Socials, SEO, SEA

Kennismaking

De samenwerking met Wingman Montage is enkele jaren geleden begonnen. Het is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van speciaal glas. Zij plaatsen glazen voor unieke gebouwen.

Wensen

Wingman Montage had enkele jaren geleden maar één wens, namelijk de online vindbaarheid verbeteren en het lanceren van een nieuwe website. Wingman Montage was tot enkele jaren geleden online helemaal niet zichtbaar.

Proces

Om de online vindbaarheid van Wingman Montage te kunnen verbeteren hebben we eerst een website voor ze ontwikkeld. Vanaf het moment dat de website was afgerond, zijn we aan de start gegaan met de SEO campagnes. Inmiddels zijn we ook gestart met een SEA campagne.

Resultaat

De SEO resultaten zijn momenteel uitstekend te noemen, wij hebben namelijk meerdere topposities bereikt. De online aanvragen zijn met 75% gestegen. De conversies lopen precies naar de wensen van de klant.

Kennismaking

VDGBoekhouding is een administratiekantoor dat gevestigd is in Vlaardingen. Het bedrijf biedt verschillende financiële diensten aan zoals salarisadministratie of de volledige boekhouding van een MKB.

Wensen

VDGboekhouding is vorig jaar bij ons begonnen om meer bezoekers te trekken naar hun website. Uiteindelijk hebben wij bij VDG gekozen voor een SEO-campagne om organisch meer bezoekers te kunnen werven.

Proces

Tijdens het proces hebben wij de focus gelegd op verschillende randsteden vanuit Vlaardingen. Hiervoor hebben wij verschillende landingspagina’s aangemaakt. Deze pagina’s hebben we SEO technisch ready gezet, zodat hierop kan worden getarget vanuit Google.

Resultaat

De SEO resultaten zijn momenteel uitstekend, wij hebben namelijk meerdere topposities bereikt. De online aanvragen zijn met 55% gestegen. De conversies lopen precies naar wensen. Ook hebben we een nummer 1 positie op Google Mijn Bedrijf.

VDGBoekhouding Website, Socials, SEO

The Art of Tattoo Website, Beheer, SEO, SEA

Kennismaking

The Art of Tattoo is een tattooshop die gevestigd is in Gouda. Zij hebben een unieke locatie op het Goudse centraal station. Het pand is volledig strak en modern afgewerkt. Dit biedt een unieke klantervaring.

Wensen

De twee wensen van The Art Of Tattoo zijn het hebben van een betere positionering en een nieuwe website.  De voornamelijke focus lag binnen een straal van 25 kilometer van Gouda Centraal Station.

Proces

Na de oplevering van de nieuwe website konden wij focussen op het volgende fase.  In deze fase konden we starten aan de optimaliseringen van SEO campagnes en locale targeting met google mijn bedrijf.

Resultaat

Het resultaat is uiteindelijk een mooie website, met een nummer 1 positie in google mijn bedrijf . Daarnaast heeft The Art of Tattoo met verschillende zoektermen organisch nummer 1 positionering in Google.