Social media bureau uitbesteden?

Social media bureau

Ben jij op zoek naar een social media bureau? Dan ben je bij Online Infinity als social media bureau aan het juiste adres. Naast onze diensten op het gebied van zoekmachine optimalisatie, kunnen wij je ook ondersteuning bieden bij het opzetten van een social media campagne. Onze social media specialist kan op verschillende manieren op elk social media platform jouw website uitlichten. Onze social media specialisten zorgen er middels aantrekkelijke teksten en afbeeldingen voor dat jij snel de aandacht trekt bij de consument. Wij hanteren verschillende tactieken en strategieën om op social media viral te gaan. Onze social media specialisten gebruiken verschillende actuele innovaties om jouw social media campagne op een hoger niveau te brengen.

Wat zijn de voordelen om jouw campagne uit te besteden aan onze social media specialisten?

Er zitten veel voordelen aan het uitbesteden van jouw social media beheer aan een social media bureau. Online Infinity laat jou graag kennismaken met de voordelen voor het uitbesteden van jouw social media campagne:

  • Garantie op meer volgers

  • Tijdbesparing

  • Aantrekken van trouwe volgers

  • Effectief voor SEO ( hogere positie in google)

  • Aantal bezoekers op jouw website zullen toenemen

  • Naamsbekendheid

  • Meer inzicht in jouw doelgroep

  • Je leert jouw klanten beter kennen

  • Alles is meetbaar vanaf het moment dat wij Starten

Waarom is het belangrijk om social media beheer uit te besteden aan een social media bureau?

De voorwaarden en de prijzen van een Adwords Campagne.

Social media bureau Online Infinity biedt vier verschillende social media pakketten aan. Deze abonnementen variëren in prijs op basis van de inhoud van elk pakket. De belangrijkste elementen betreffen het aantal posts per maand, het aantal volgers en de huisstijl (vormgeving).

De contractduur zal uit een half of een heel kalenderjaar bestaan. Wij streven ernaar dat onze klanten zelf de mogelijkheid hebben om een eigen budget te bepalen voor hun social media campagne. Jij bepaalt zelf welk contract je kiest, waarbij wij het 1-jarig contract tegen een gunstiger tarief kunnen aanbieden. In onderstaande prijstabel kun je de contractduur selecteren, waardoor de prijzen zullen veranderen per abonnement. De maandelijkse abonnementskosten zullen, na jouw goedkeuring, via automatische incasso worden geïncasseerd.