Over Ons

Online Infinity is een online marketingbureau opgericht door twee gedreven studenten. Wij zijn gedurende onze studie allebei gestart als freelance online marketeers. Tijdens gezamenlijke werkzaamheden bloeide er iets op, waardoor we goed konden samenwerken.

We besloten als partners verder te gaan. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een full-service online marketingbureau met een gedreven, overzichtelijk en specialistisch team. Ons online marketingbureau is gevestigd in Rotterdam en wij hebben een ruime kennis van Webdesign, Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Zoekmachine Adverteren (SEA) en Online marketingstrategieën. Wij werken voor veel verschillende bedrijven in diverse branches.

Wij zijn gevestigd in Rotterdam

Wij zijn te Onderscheiden door ons creativiteit, intuïtie en vastberadenheid.

De vastberadenheid binnen ons team zorgt ervoor dat bij elk project 100 procent inzet wordt getoond. Onze unieke invalshoek binnen de nieuwste trends op het gebied van online marketing geeft ons extra snelheid en creativiteit binnen onze branche.Wij hechten ook veel waarde eraan dat elke werknemer zijn eigen creativiteit kan volgen.

Wij zijn Creatief

 Wij zijn creatief, doordat wij altijd de beste originele oplossingen, ideeën en methodes hebben.

Wij zijn Strategische

Wij zijn Strategische, doordat wij altijd met de juiste planning en structuur jouw bedrijf naar de top kunnen brengen.

Wij zijn Vastberaden

Wij zijn vastberaden, doordat wij dag in dag uit bezig zijn met verbeteren van de campagnes om het maximale rendement eruit te kunnen halen.

Wij zijn er om uw bedrijf Online hoger op te krijgen!

Laten we samen direct starten aan het online succes van jouw bedrijf.