webdesign bureau gezocht?

Webshop laten maken

Wil jij een professionele webshop laten maken? Dan ben je bij Online Infinity aan het juiste adres! Bij ons kun je op vele verschillende manieren een webshop laten maken. Twee bekende softwarebedrijven waarmee wij webshops ontwerpen zijn Woo Commerce en Magento. Wij hanteren verschillende prijzen afgestemd op jouw wensen en budget. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zelf de mogelijkheid hebben om een eigen budget te bepalen voor het laten maken van een professionele webshop.

Het onderhoud van jouw webshop zelf doen of uitbesteden? Het kan allemaal bij Online Infinity! Meer informatie vind je onder de pagina ‘Onderhoud’.

Wil jij een Woo Commerce webshop ?

Wil jij een Woo Commerce webshop laten bouwen? Online Infinity helpt jou hier graag bij! Ons team van e-commerce webshop specialisten kan met behulp van Woo Commerce een professionele webshop voor je bouwen. Woo Commerce is de meest gebruikte software om een e-commerce webwinkel te starten. Het is een klantvriendelijk besturingssysteem en heeft een groot aanbod aan templates beschikbaar die afgestemd zijn op de wensen en doelen voor jouw webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Online Infinity biedt verschillende manieren om een webwinkel te laten bouwen. Van een goedkoop en simpel design tot aan een professioneel en op maat gemaakte e-commerce webshop. Naast het bouwen en laten maken van een webwinkel bieden wij ook SEO voor jouw webshop. Om in de organische resultaten van Google te worden gevonden is een SEO webshop van groot belang. Door het bereiken van een hoge positie in de resultaten van Google, zul je meer bezoekers op jouw webshop kunnen verwelkomen.

Webshop gericht op goed resultaat en de voordelen ervan.

Het uiterlijk van uw webshop bepaalt voor een groot gedeelte het beeld dat bezoekers van uw bedrijf krijgen wanneer ze voor het eerst uw website bezoeken. Het is daarom naast de indeling en werking van uw webshop van groot belang dat de uitstraling en het uiterlijk van uw webshop past bij hoe u als organisatie uzelf wilt presenteren. Online Infinity kan voor u een gehele webshop ontwerpen aan de hand van een bestaande webshop of huisstijl maar ook in overleg met u een nieuw en fris ontwerp realiseren.

De voorwaarden en de prijzen van een website of webshop.

De e-commerce webshop specialisten van Online Infinity helpen jou graag aan een op maat gemaakte professionele webshop. Je hebt hierbij de keus uit verschillende prijsopties. Je kunt bij ons goedkoop webshop laten maken of kiezen voor een duurdere variant. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zelf de mogelijkheid hebben om een eigen budget te bepalen voor het ontwerpen van een webshop. Je kunt bij ons kiezen tussen een één- of tweejarig contract, waarbij wij het tweejarig contract tegen een gunstiger tarief kunnen aanbieden.  Ditzelfde voordeel krijg je ook als je de betaling van een project in één keer voltooid.