Trots op onze klanten

ALL-IN Website laten maken voor Ondernemers

Wil jij een website laten maken? Welkom bij Online Infinity. Zelf een professionele website maken kan voor een onderneming of zzp’ers een hels karwei zijn. Een websitebouwer van Online Infinity kan deze taak van jou overnemen. Online Infinity zorgt ervoor dat jouw onderneming het juiste imago uitstraalt naar de buitenwereld. Bij ons kun je goedkoop website laten maken, maar ook voor complex web development draaien wij onze hand niet om.

4.9 sterren van de 5

100 % jouw eigendom

Levering binnen twee weken

Eenmalig bedrag

Aantal Voorbeelden Portfolio 

Superflora

Bloemen Industrie

MCEU

Industrie / Haven

Wingman Montage

Bouw industrie

Prijzen Paketten website’s 

Plus website

Vanaf €999,-

Domeinnaam
Max. 4 pagina’s
Emailadressen
Seo Ready
Koppelen social media
Geschikt voor Mobiel & Tablet
Afstemmen op huisstijl
WordPress

Pro website

Vanaf 1599,- 

Domeinnaam
Max. 8 pagina’s
E-mailadressen
Seo Ready
Koppelen social media
Geschikt voor Mobiel & Tablet
Afstemmen op huisstijl
WordPress
Google analytics
Snelheid optimalisatie
Automatisch back-up

Premium website

Maatwerk

Domeinnaam
Max. 14 pagina’s
E-mailadressen
Seo Ready
Koppelen social media
Geschikt voor Mobiel & Tablet
Afstemmen op huisstijl
WordPress
Google analytics
Snelheid optimalisatie
Automatische back-up
SSL Certificaat

Stappenplan Website in 2 weken

Goedkoop Website laten maken

Zelf een professionele website maken kan voor een onderneming een hels karwei zijn. Een websitebouwer van Online Infinity kan deze taak van jou overnemen. Online Infinity zorgt ervoor dat jouw onderneming het juiste imago uitstraalt naar de buitenwereld. Bij ons kun je goedkoop website laten maken, maar ook voor complex web development draaien wij onze hand niet om. Onze websitebouwer analyseert eerst de doelstelling van jouw website, waarna hij op strategische wijze de customer journey in kaart zal brengen. Hierdoor vergaart hij cruciale informatie om vervolgens een website te laten maken.Het onderhoud van jouw website zelf doen of uitbesteden? Bij Online Infinity bepaal je het zelf! Kijk voor meer informatie bij onze abonnementen.

Waarom een professionele website laten maken door onze websitebouwer?

Heb jij een betaalbare website nodig voor jouw onderneming of organisatie? Online Infinity heeft de beste websitebouwers in huis! Ons team kan op korte termijn een professionele website realiseren, geheel naar jouw voorkeuren en wensen.Ook wanneer jouw huidige website niet naar behoren werkt, kun je ons inschakelen om deze te optimaliseren. Wij bieden scherpe tarieven voor het realiseren of optimaliseren van jouw website!

webdesign bureau gezocht?

Professionele website laten designen door het web development bureau Online Infinity

Een web developer bij Online Infinity heeft jarenlange ervaring in het bouwen van websites. Op creatieve wijze zal er gezorgd worden voor een aantrekkelijke opmaak van jouw website. Online Infinity is een betaalbaar web development bureau met een gekwalificeerd team. Tegen gunstige tarieven kun je bij ons een website laten bouwen. Daarnaast bepalen onze klanten hun eigen budget voor het laten maken van een website.

De voorwaarden en de prijzen van een website of webshop.

De websitebouwers van Online Infinity helpen jou graag aan een op maat gemaakte website. Wij hanteren hiervoor verschillende tarieven. Bij Online Infinity kun je goedkoop website laten maken of kiezen voor een duurdere variant. Wij vinden het belangrijk dat onze klant het eigen budget kan bepalen.Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om het abonnement op maandelijkse basis te betalen, maar uiteraard is het ook mogelijk om het abonnement in één betaling te voltooien.Onze abonnementendienst bestaat uit een één- of tweejarig contract.

Bij het maandelijks abonnement bieden wij extra service en diensten. Het tweejarig contract kunnen wij tegen een lagere prijs aanbieden. Ditzelfde voordeel krijg je ook als je het abonnement in één keer wilt betalen.